Wereld Tapas Dag: de creaties van 15 juni 2017 op een rij

De Lepel van Lex publiceert een overzicht van alle deelnemende restaurants tijdens het culinaire Wereld Tapas Dag evenement in de Amsterdamse Kookfabriek. Met daarbij een korte toelichting van de tapa of pinchos en een mooie foto.

21 Pinchos – Bacalao met wilde champigions | Geitenkaas, paté en mango marmelade

20170619_093239-COLLAGE

En Pluche – Langzaam gegaard buikspek (Iberico varken) | Spaanse ham | Olijf

20170615_232848

Restaurant Daalder – Merengue ‘Niguiri’

Schulten Hues – Cava tomaatjes | gefrituurde uien crème | Mayonaise van tijgerhaaibuik

Pikoteo Taberna – Vegetarische taco | Shisoblad | Mango & Palingsalade | Getoaste sesam vinaigrette

Señora Rosa – Toast met garnaal, cherry tomaat en saffraan

Brasserie van Baerle – Patatas Bravas | Brava juice

20170615_232612

La Seu (Denia – Alicante) – Gemarineerde makreel

Verschillende texturen van octopus ‘La Marina’

20170615_233153

Maria’s Paellas – Paella Valenciana

20170616_141920

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s