De Lepel van Lex publiceert een overzicht van alle deelnemende restaurants tijdens het culinaire Wereld Tapas Dag evenement in de Amsterdamse Kookfabriek. Met daarbij een korte toelichting van de tapa of pinchos en een mooie foto.
21 Pinchos – Bacalao met wilde champigions | Geitenkaas, paté en mango marmelade
En Pluche – Langzaam gegaard buikspek (Iberico varken) | Spaanse ham | Olijf
Restaurant Daalder – Merengue ‘Niguiri’
Schulten Hues – Cava tomaatjes | gefrituurde uien crème | Mayonaise van tijgerhaaibuik
Pikoteo Taberna – Vegetarische taco | Shisoblad | Mango & Palingsalade | Getoaste sesam vinaigrette
Señora Rosa – Toast met garnaal, cherry tomaat en saffraan
Brasserie van Baerle – Patatas Bravas | Brava juice
La Seu (Denia – Alicante) – Gemarineerde makreel
Verschillende texturen van octopus ‘La Marina’
Maria’s Paellas – Paella Valenciana
Een gedachte over “Wereld Tapas Dag: de creaties van 15 juni 2017 op een rij”