Tasty Comedy

Lekker eten en veel lachen. Misschien wel de beste combinatie ooit. Een optimale prikkeling van maag en geest zorgt immers voor een gelukzalig gevoel. En ja, we willen toch uiteindelijk allemaal simpelweg gelukkig zijn. Tasty Comedy zorgt met haar shared dining concept voor een samensmelting van meerdere werelden.

De pier op Scheveningen maakt een comeback. Vele kleine eetgelegenheden wisselen elkaar af over een lange overdekte strook boven het Haagse zeewater. Het oude Van der Valk restaurant heeft plaatsgemaakt voor Tasty Comedy. Op het ‘zuidereiland’ is het genieten van een 4-gangen diner inspired by niemand minder dan Ramon Beuk, terwijl muzikanten ondertussen voor live muziek zorgen.

Wacht. We zijn er nog niet. De avond wordt ook afgemaakt met energieke entertainment. Komedianten die tussen de gangen door de kaakspieren losmaken. Ja, wat wil je nog meer? Nou…

Het shared dining concept zorgt voor een extra dimensie. Het is namelijk aannemelijk dat je de tafel met onbekenden deelt. Dat is wel even uit je comfortzone stappen. Je kunt je namelijk niet onder de ronde tafels verbergen als het gezelschap je niet bevalt. Daar staat tegenover dat je ook vrienden of zelfs partners voor het leven kunt worden. Voor vele vrijgezellen een fijne afwisseling in het digitale tijdperk van Tinder en datingsites lijkt me.

In het midden van de zaal staat het podium waar de bevlogen grappenmakers hun ding doen. De tafels zijn ingedeeld in drie ‘rangen’ met bijbehorende prijzen. Dus hoe dichter bij de hoofdrolspelers hoe hoger de prijs.

Samengevat, Nederland is een leuke dinnershow rijker. Als je van eten en komedie houdt én ook je kennissenkring graag uitbreidt, loop dan tot aan het einde van de Scheveningse Pier en geniet van een gezellig avondje uit bij Tasty Comedy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s