Wah Nam Hong

Op de begane grond een uitgebreide Oosterse supermarkt en op de eerste verdieping een restaurant met heerlijke Aziatische gerechten. Een mooie combinatie op een nog mooiere locatie, de Markthal in Rotterdam. Voor foodies een plek die je niet mag missen. Het winkelen in Aziatische shops vind ik sowieso geen straf. Al is een persoonlijke tolk geen overbodige luxe.

Er is ook een non food afdeling en daar kun je onder andere hele mooie bordjes en kookboeken scoren. Verder veel standaard Oosterse producten die je vaker in dit soort winkels ziet liggen. Van stoommandjes tot wokpannen. 

Vergeet dus zeker het restaurant niet. Ik at laatst buikspek met noodles en verse groenten. Wat een lekker gerecht blijft dit toch. Thuis ook al ontelbare keren gemaakt en zo tasty. Ook de Thaise curry’s zijn erg smaakvol. Dus loop dit ietwat verborgen restaurant niet voorbij! Zeer de moeite waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s