Coffee & Tasty in good old Assen

Wat doe je als je er even helemaal klaar mee bent? Dan ontvlucht je het drukke stadsleventje. Een vakantiepark in Drenthe zorgde voor de broodnodige ontspanning. En als je dan toch in de buurt bent, waarom dan niet gelijk even met goed gezelschap het centrum van Assen binnen schieten? Daar zit namelijk een heel leuk en erg goed koffiezaakje.

Coffee & Tasty dekt de lading niet helemaal. Je kunt er namelijk ook heel veel verschillende soorten thee kopen. Een kast vol. Verschillende traditionele, maar ook exotische blends. En een heleboel accessoires en andere lekkernijen zoals Italiaanse koekjes.

Mijn oog viel op een zakje thee genaamd ‘Bron van Geluk’. Een fruitige, spicy, kruidige en frisse blend met bieten, appel, gember, sinaasappelschil, citroengras, zoethoutwortel, hibiscus bloesem, ginsengwortel en rozemarijnblaadjes. 

20170331_110031.jpg

De koffiebonen van verschillende continenten zijn mooi achter de balie tentoongesteld. De vriendelijke barista’s malen het indien gewenst waar je bij staat. Het zwarte goud en thee gaat natuurlijk niet zonder een goed stuk zoetigheid. Tasty in je bedrijfsnaam klinkt zelfverzekerd en legt ook direct de lat hoog. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld en een erg smakelijke notentaart deed de naam alle eer aan.

Dus mocht je een keer in Assen zijn, doe dan zeker een rust- en genietmomentje @ Coffee & Tasty.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s